Поиск по украинским ролевым сайтам

 Поляна (команды, клубы и мастерские группы Украины)

клуб "Киевский Джедайский Клуб"

сводная информацияг. Киев
численность: 15 чел.
[email protected]
описание

Київський Джедайський Клуб – це добровільне молодіжне об’єднання зі спільними інтересами та прагненнями.

Наше народження. Учасників клубу об’єднує те, що кожен з них знайшов щось у філософії джедай, окресленій Джорджем Лукасом у „Зоряних Війнах” і розвитій у подальшому чисельними творцями та учасниками джедайського руху в світі. У процесі існування єдиного всеукраїнського ЗВ-клубу „Круг Сили”, КДК відділився задля створення альтернативного джедайського руху, який би виключав фанатизм, та прагнув до глибших та конкретніших цілей.

Наша діяльність. Діяльність клубу окреслюється двома напрямками. Першим напрямком є робота над собою задля фізичного та духовного вдосконалення. Тому у клубі проводяться тренування (фіз. підготовка, фехтування), лекції, сумісні культурні заходи, освітні кемпінги. Другим напрямком є суспільно корисна робота – КДК був і буде ініціатором акцій, що мають на меті допомогу малозахищеним суспільним верствам, збереження чистоти навколишнього середовища тощо. І, звісно ж, не можна не згадати про відпочинок: рольові ігри, турніри, ніфіганеробіння, язикотріпання і купа всілякої всячини.

Наші тренування. Ми займаємося вивченням японської школи фехтування каторі сінто-рю, а також, за бажанням, східною боротьбою (айкібудо).

Наші інтереси. філософія, історія релігій, міфологія, еніологія, історія, література, мистецтво.

Наші пунктики. Зоряні Війни, Японія, хороше кіно, пропаганда (активна) здорового життя.

Обов’язки учасників взаємоповага, відмова від алкоголю та паління.